Zapelji me…

Življenje v dvoje je super in perfektno, če se imata dva res rada, se spoštujeta, si zaupata vse stvari pa čeprav so tako grde in slabe, kajti to je potem res prava ljubezen, ko si skupaj s partnerjem eno. Če ni zaupanja potem tudi ljubezni ni in takšno življenje je obsojeno na propad. S svojo boljšo polovico se morata ujeti in more biti tista kemija, da lahko potem rečete temu skupno življenje, partnerstvo, zakon morda nekega dne.

Image result for flirting

In če vse glede čustev štima in zaupanja potem je tudi v postelji vse tako kot je treba v to ste lahko prepričani. Tam se nato izkazujejo še bolj globoka čustva in si med seboj še bolj povemo kako se imamo radi in en brez drugega ne moremo. Da pa popestrimo posteljne užitke pa si je potrebno kdaj pa kdaj kaj kupiti, kakšno posebno opravico, da zapeljemo svojo drago oziroma svojega dragega. Hmm, verjetno se sprašujete, le kje bi pa lahko kupili kakšne sexy oprave?

Image result for sex in bed

To pa lahko najdete tukaj -> na Sex Shop, kjer najdete res marsikaj, da bo večer ali pa dan, kdaj imate pač namen zapeljati svojo boljšo polovico, da bo vse skupaj še boljše in slajše. In tako je potem vsak dan, če se ne ukvarjamo en z drugim in si ne izkazujemo nekih osnovnih dobronamernih reči, dobre ljubezni potem je to res brezveze. Ali ni življenje lepše, če smo na neki enaki valovni dolžini kot pa da se pričkamo in gre življenje mimo mi pa se nimamo lepo?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja