Mielejevi pralni stroji za polnjenje od spredaj

Ob nakupu novega pralnega stroja smo vedno pazljivi na številne komponente kot so na primer velikost bobna, energijski razred, življenjska doba, barva stroja in podobno. Le malokdo pa se ob vsem tem procesu in poplavi informacij vpraša, kaj je učinkovitejše – pralni stroj za polnjenje od spredaj ali takšen, ki se polni od zgoraj?

Mielejevi pralni stroji s polnjenjem od spredaj bodo poskrbeli za vso družino. In to več generacij! Medtem ko se avtomobilski motorji v povprečju testirajo 3000 ur, Miele učinkovitost svojih aparatov neprekinjeno preizkuša do kar 10.000 ur. Dan in noč. Pralni stroji za polnjenje od spredaj tako lahko dosežejo do kar 20 let življenjske dobe!

Dotični pralni stroji so opremljeni z inteligentno količinsko avtomatiko. Ta analizira količinsko napolnjenost bobna in posledično uporabi le toliko vode ter električne energije, kolikor je potrebno za optimalen rezultat pranja in izpiranja.

Struktura površine Mielejevega satastega bobna je oblikovana kot satovje, kar pomeni, da se med perilom in steno bobna med pranjem ustvari tanek vodni film. Perilo po tem filmu mehko drsi, da je ravnanje z njim optimalno nežno. Manjše luknjice bobna, ki so ob robovih gladko spolirane, zagotavljajo, da perilo ostane brez vozličev in poškodb vlaken. Tujki, kot so na primer pisarniške sponke ali loki iz nedrčkev, tako ne morejo več zaiti v lužno črpalko.

Najpomembnejša naloga pralnega stroja je zagotovo nega perila. S prednastavitvijo zagona lahko z novimi Mielejevimi stroji določite poljubno uro, ko pač želite, da se zažene izbrani program pranja. Prihodnost pa takšna, kajne? Še posebej uporabno je, če želite da se program konča tik preden se vrnete iz obiska ali sestanka. Začetek programa lahko nastavite za kar 24 ur vnaprej. Prikazovalnik vas bo obvestil tudi o tem, kdaj bo pranje končano. Nega perila po urniku še nikoli ni bila tako enostavna in natančna.

Samo delovanje pralnega stroja za polnjenje od spredaj je izjemno diskretno. Predstavljamo vam motor ProfiEco. Gre za zelo zmogljiv inverterski pogon, ki je za piko na i še varčen in tih. Ker motor deluje s pomočjo elektronskega krmiljenja, ne potrebuje oglenih ščetk in se zato niti ne obrablja.

Ste že slišali za funkcijo AddLoad? Naj gre za zvrhan koš perila ali pa zgolj za eno nogavico – s funkcijo AddLoad lahko pozabljene kose perila preprosto dodajate skoraj do konca postopka pranja. Prav tako izbrano perilo lahko dodate ali odvzamete tudi samo za izpiranje ali ožemanje. Prepustite se tehnologiji in dovolite, da vaše življenje postane fleksibilno.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja