“Zakaj pa ne to mami?”

Se lahko uprete pogledu nekega sladkega bitja kot sovaši otroci ali pa hišni ljubljenčki? Ne morete se, kajne? Lahko vas še tako zelo razjezijo, ampak preprosto ne morete biti jezni na njih, pa če vam uničijo nekaj kar vam je najbolj dragoceno. Si na koncu mislite, eh, saj je samo neka materialna stvar. Je tako?

Verjamem da je ja. In dokaj hitro vas tudi prenesejo naokrog al? bog ne daj da greste skupaj v trgovino, otroci pa tako se zaljubijo v vse kar je na policah v trgovini. Ampak saj je tako tudi prav, če otroci ne bi bili takšni kot so sploh ne bi vedeli, da imamo doma otroke.

Image result for otroška posteljnina frozen

Z mojo hčerko sem šla nedolgo nazaj v trgovino, iskat sem namreč šla posteljnino za najudva z možem, hčerkica pa je že imela svojo posteljnino zato za njo niti nisem imela namena kupiti tega. Ampak si verjetno že mislite kaj me je okrog prenesla ne?

Valda ji je padla v oči ena otroška posteljnina, ti risani junaki kaj jih ona skoz gleda, tale Frozen, upam da sem prav povedala in seveda, mami, mami a lahko kupiva. Pa sem ji lepo razložila zakaj, če pa imaš že doma, ampak doma ima Barbie, ona pa sedaj potrebuje Frozen seveda. Ampak sem si rekla pa zakaj pa ne, saj posteljnino tako potrebuje morda res še kakšno, ker ima trenutno dve in potem se to menjuje, ampak ok, tretja tudi ne bo odveč sem si rekla in ji kupila.

Mala je bila tako srečna, kot so otroci ponavadi srečni ko dobijo kaj pa vem, lego kocke ali pa Barbike, avtomobilčke ne vem kaj, ona je bila srečna te posteljnine. In res sem vesela, da ji je všeč takšna malenkost kot je posteljnina, res zelo sem srečna, da zna ceniti tudi manjše stvari! Kaj pa vas so tudi otroci že kaj okrog prenesli kot je moja princeska mene?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja