Uvedi spremembe v svoje življenje…

Holesterol je snov, ki jo naše telo tvori, da smo lahko zdravi in živimo svoje življenje. Poznamo dve vrsti holesterola in namreč dober (HDL) holesterol in slab (LDL) holesterol. Slab holesterol se nalaga ob notranjih stenah naših arterij, ki zaradi tega postanejo ozke in težko prehodne. Zaradi tega je pretok krvi otežen in lahko se nam pojavijo bolečine v prsih in številne druge težave.

Za razliko pa dober holesterol poskuša odstraniti slab holesterol iz arterij v jetra, kjer se nato razgradi ter izloči iz našega telesa in nas ščiti pred srčnim infarktom ter kapjo. Zatorej, če se sami ne boste pazili kdo bo pazil na vas, tako pač je pri zdravstvenih težavah, treba se je vzeti v roke, ne omagati in se predati kakor hitro bo nastala težava, borite se proti tej težavi in vedno kdorkoli se je boril je zmagal in bolezni več ni bilo. Da pa bi lahko vzdrževali svoj nivo holesterola pa vam lahko podamo par napotkov: 1) dnevno uživajte svež česen, 2) vsak dan pijte zeleni čaj, 3) uživajte koencim Q10, to so tri zadeve, ki vam lahko pomagajo.

Rezultat iskanja slik za holesterol

Vedno, ko pride v našem življenju do trenutka, da zbolimo, da imamo npr. neznosne bolečine, da komaj živimo, da se tako slabo počutimo in ko „ozdravimo“ šele potem začnemo ceniti naše življenje. Zakaj ne naredite novega levela in začnite ceniti vaše življenje/zdravje že sedaj, ko ste zdravi. Ne čakajte na to da boste zboleli. Jaz sem imela težave z želodcem in neznosne bolečine, kot da bi mi nekdo rival nož v želodec na živo, in potem ko sem se začela bolje počutiti in biti spet jaz jaz sem začela veliko razmišljati o sebi, o ljudeh okrog sebe in šele takrat sem naredila spremembo. Sedaj se sprašujem, zakaj sem tako dolgo čakala?! Zakaj nisem spremembe naredila še pred težavami z želodcem. Če bi zdaj imela možnost, da bi karkoli spremenila bi spremenila moj način razmišljanja. Sedaj sem vesela, da sem zbolela, da sem dala vse to skozi kar sem dala, ker drugače ne bi znala ceniti to kar cenim sedaj. Včasih se zavemo stvari malce prepozno, ampak nikoli ni prepozno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja