Tvoje mnenje največ šteje!

Ojoj, iščeš dober laserski meter? Ker, ko delaš nekaj ti gre pošteno na živce, ko moreš meriti z navadnim metrom? No tale meter je dober in ugoden, klikni na povezavo in prečekiraj, če bi to lahko bilo zate. Mogoče pa ti bo všeč, če ne preveriš ne moreš vedeti. Ljudje smo res smešna bitja, velikokrat nekaj hočemo in ko le to najdemo pa nas je strah iti dalje in recimo v našem primeru kupiti tale laser. Si misliš, pa to je tehnika, to nič točno ne kaže, ni to tako najverjetneje.

Rezultat iskanja slik za adults talk

Ampak, kako boste lahko vedeli, če je ali ni če ne boste poskusili? Ko poskusiš najbolje sam pri sebi veš. Ker če poslušate druge ljudi je tako, da nekomu bo lahko določena stvar všeč, spet drugemu pa ne bo. Ja, lahko si naredite nekakšno shemo in si pri sebi nato mislite, če je ali ni, ampak teoretično če pomislite, najbolje ljudje vemo kako in kaj je ko sami nekaj sprobamo, takrat lahko točno ocenimo, če je ta zadeva dobra ali ne. Mnenja so eno, ampak mnenja se zelo razlikujejo od človeka do človeka.

Rezultat iskanja slik za decisions

Ker poglejmo na primer nekoga starejšega in nekoga mlajšega. Obema damo za uporabljati meter. Mlademu človeku bo ta meter fantastičen in bo navdušen nad njim, ker mu tudi tehnologija ne dela nekih problemov in se vsega takoj tudi nauči brez, da sploh pogleda navodila. Ko pa pogledamo po drugi strani nekega starejšega človeka, kateri se niti nima volje naučiti nekaj potem pa njemu tako ali tako kar se s tehnološkega vidika tiče ne bo niti malo všeč in bo ostal kar pri svoji stari tehniki, navaden meter v našem primeru.

Iz zaradi tega vidika je mogoče težko se odločiti le na podlagi drugih mnenj. Ja, pomagajo nam lahko, vendar vseeno pa bomo najlažje se sami odločili, če poskusimo. Veste kaj pravijo, če ne poskusiš ne moreš vedet. In res je to.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja