Trije prosti delovni dnevi?!

Ste tudi vi takšni, da hodite na delo, imate službo, ampak vedno gledate na koledar kdaj pride kakšen praznik, da boste lahko ostali doma? No takšna sem jaz. Ne rečem, imam rada svojo službo, res jo imam, ampak komaj čakam, da pride kakšen dan med tednom, da si lahko doma. Recimo, da delaš ponedeljek in torek in si potem sredo doma, pa potem še delaš četrtek in petek je tako, fajn no ali pa da si lahko že petek fraj in si doma. Fantastično res! Priznajmo si, da bi vsem ustrezalo, da bi štiri dni delali in bili tri dni doma. Verjetno bi imeli ljudje v službah še mnogo več motivacije, da res dobro delajo in posledično bi bilo več denarja v podjetjih, ker bi se ljudje veliko bolj trudili, najverjetneje bi bilo  manj stresa, ker en dan več da ga preživiš kako ti paše in da se popolnoma odklopiš od sveta bi bil še kako prijeten.

Rezultat iskanja slik za happy at home

Sploh ljudje, ki imajo veliko opravka z ljudmi in ja po eni strani je super delati z ljudmi, ker si v družbi in si skoz v neki komunikaciji, vendar vsi vemo kako je ko delaš z ljudmi in kakšni vse se najdejo, ki znajo biti nesramni in predrzni za malenkosti. Ko vsi dobro vemo, da se dajo stvari urediti na lep način, na lepo besedo, nee obstajajo tudi takšni, ki se na žalost ne dajo na lep način pogovarjati in so venomer nesramni do vsakega, ki gre mimo. In ja zato bi še kako ustrezal en dan več prostega dneva. Hmm, mislite, da obstaja kakšna država, da ima samo štiri delovne dneve? Hmmm.

No, tako da če že nimamo tri dni proste dneve pa bodimo veseli, ko pride kakšen praznik in ga preživimo z ljudmi, ki jih imamo res radi. V vseh državah imajo praznike, mogoče kakšne, ki jih tudi mi nimamo, recimo hrvaški prazniki, avstrijski prazniki in tako naprej v vseh državah je verjetno praznik en čudovit dan, ker vsepovsod so lahko ljudje na praznik doma in zatorej dragi ljudje, bodimo hvaležni za vsak prost dan in le tega preživimo z našo preljubo družino.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja