Sex igrače

V življenje si moramo vnesti kar se da veliko inovativnih stvari. Biti moramo drzni in vse sprejemati z veliko žlico, da nam kaj ne uide izpod rok in nam bo nato v starosti žal, da določenih stvari nismo preizkusili, kajti žal nazaj v mladost ne moremo več iti, ljudje se le še staramo. Če hočemo preizkusiti adrenalinske športe kot so kakšne dirke z avtomobili (na posebnih progah seveda), preizkusimo! Če nam zanima plezanje, poskusimo! Če hočemo iti na letalo in da letimo dol, gremo!

5 Naughty New Resolutions You Must Abide By This Year | Femina.in

Če hočemo v postelji preizkusiti čim več pozicij jih preizkusimo, če hočemo sex igrače si jih kupimo in tudi preizkusimo! Ničemur ne recimo ne. največji uničevalec naših saj je tista nezavedna beseda »NE«, ali pa »STRAH ME JE«, »NE BO MI USPELO«, in še in še besed bi se našlo, ampak te tri so mogoče res najbolj »in«.

Bodite drzni, pripravite svoji boljši polovici poseben večer. Če ste vi tisti, ki pridete iz službe prej, pripravite ambient, svečke, vrtnice, sexy posteljnino, sexy opravo na sebi, polno sex igračk in še kaj, naj boo vaša druga polovica presenečena.

Pa če bo še kako utrujen/-a, potem ne bo več, ko se bo video kaj vse je pripravljeno. Dodajte še kakšno penino, čokoladoo, jagode, karkoli vam pade na pamet. Zamislite si, da ste v filmu in igrate svoje popolno življenje, mogoče si prižgete kanal s porno vsebino in s parom skupaj gledata, če vama je všeč kaj takšnega.

Tisoč in ena stvar obstaja kaj lahko naredite, če se vam le da. Ni izgovorov, da ne veste, ker to je res beden izgovor, kajti danes že če prižgeš televizijo in si nastaviš telenovelo, neko špansko limonado boš dobil tisoč idej, ker tam pa je res vse pocukrano, tako da dobite lahko res idejo in pol, samo dati se vam pač more a ne. tako da hop hop hop, presenetite dragega oz. drago, naj obnemi!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja