Presenečenje, ki razveseli vsakega

Rojstni dnevi, mesečna obdarovanja, čeprav nimamo rojstnega dne, ali pa na vsakih nekaj mesecev obdarovanja ipd. Kako vi obdarujete vaše najbližje? Jaz najraje obdarjujem svoje vsake toliko časa, pa ni potrebno, da imajo rojstni dan, ali da je kakšen poseben praznik kot recimo materinski dan in podobno, ampak ko začutim v sebi in ko najdem nekaj v trgovini kar se mi zdi da bi bilo idealno za moje tisto kupim in jim podarim.

Res ne delati tega, da obdarujete najdražje samo ko je neka obletnica, nagrajujte jih vsake toliko časa ko zaslutite, da je že čas, da jim nekaj podarite. Ni potrebno, da je darilo za 20 eurov, lahko je darilo samo za 2 eura ali pa 5 eurov! Ali pa še celo boljše, da podarimo kaj kar je ročno izdelano! Jaz sem kot primer lahko podam, ker se je to ravno zgodilo nedolgo časa nazaj sem obdarila svojega mlajšega bratca. Dobro, malce sem pretiravala, ni bilo ravno darilo za 10 eurov, ampak malce več.

Rezultat iskanja slik za present

Našla sem namreč najboljše pametne zapestnice in sem mu eno kupila, ker vem da si jo zelo želi. Podarila pa sem mu jo zato, ker je uspešno končal drugi letnik srednje šole in sicer drugače kaj tako dragega ne bi kupila, ampak zazdelo se mi je da moram kupiti to in tudi sem.

Tega darila je bil zelo vesel in saj, kdo pa nečesa tako dobrega ne bi bil vesel?! Jaz bi tudi bila. V očeh sem mu videla da je res vesel in srečen in to mi največ pomeni. Sama se raje odpovem kakšni dobrini, samo da vidim, da so moji, res najbližji srečni. Ko je odprl darilo in videl kaj se kriva pod ovojem je že začel vse trgati stran, samo da je čimprej prišel do te pametne zapestnice. Ko je prišel do nje je že začel raziskovati kaj je za kaj, kako se jo uporablja in v roku 5 minut je že vse vedel! Danes skorajda več ne bi potrebovali navodil, ker mladi danes vse to naredijo na pamet po svoji logiki. Ampak ta logika je res pravilna!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja