Naredite si seznam TOP destinacij

Kaj pravite, je čas za obisk zahodne Slovenije ali je čas za obisk vzhodne, južne, severne Slovenije? Hmm, jaz bi se kar za zahod odločila, me vleče v tiste kraje, morem iskreno povedati. Če največji problem je, ker je Slovenija tako zelo lepa, da ne veš kam bi sploh šel. Šel bi pa 100 različnih krajev, ampak problem je, ko lahko greš samo na en kraj. Veste kaj je najbolje razmišljam. Najbolje je, da si naredite seznam krajev, kam hočete vse iti na potep.

Image result for vinogradi

Potem si pa ta seznam razvrstite od tega kaj boste najbprej obiskali do tistega katerega boste nazadnje in potem vedno, ko obiščete en kraj ga na svojem seznamu prečrtate.

To je najlažje, ko ne veš kam bi šel prvo in dejansko potem vse obiščeš kar hočeš, ampak samo korak po korak. Ker ljudje pa vedno imamo nekaj kar najbolj hočemo iti in nam je najbolj pri srcu in nekaj kar hočemo iti, ampak nam ni tako zelo pomembno, če gremo takoj, ni tako? Vsaj pri meni je tako. In to si bom jaz osebno naredila sem se odločila. To je res pametna ideja. In potem mogoče najdeš še kakšno novo stvar za potep in jo dodaš na seznam in to je kot neka igra. Zabavaš se, ko črtaš kraje kjer si bil. In samo ožaš svoj seznam. Poskusite, meni se zdi zelo super to.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja