Miele: Pralno-sušilni stroj

Pranje in sušenje lahko od zdaj naprej združite v eno: S pralno-sušilnim strojem Miele. Miele je znamka, ki je znana po svoji iznajdljivosti ter visokokakovostnih in inovativnih aparatih. Imate radi svoje obleke? Potem. Hitro pokukajte, zakaj so pralno-sušilni stroji kot nalašč za vas in vaša oblačila.

Pralno-sušilni stroj je tako izjemna rešitev še posebno za majhne količine perila ali za utesnjene prostorske razmere, kjer ni mogoče postaviti dveh aparatov. Poleg tega ga lahko pohvalimo z odlično vrlino, da manjše količine perila opere in posuši v zgolj enem neprekinjenem postopku. Si lahko predstavljate, koliko časa lahko prihranite?

Mielejeva tehnologija PerfectCare naravnost razvaja vaše perilo. Oblačila med pranjem in sušenjem optimalno neguje. Tako lahko dlje časa uživate v svojih najljubših kosih. PerfectCare zagotavlja, da bo vaše perilo čarobno negovano, saj obsega kar štiri funkcije: Mielejev satasti boben za nežno ravnanje z vašimi najljubšimi oblačili, elektronsko zaznavanje preostale vlažnosti PerfectDry, toplo ožemanje in avtomatsko izpiranje puhastih delcev, ki omogoča, da ročno odstranjevanje puhastih kosmov ni več potrebno. Noro, kajne?

Za še bolj optimalno nego perila vam predstavljamo Miele SteamCare, ki velja za hitro nadomestilo za likanje s še dodatno svežino. S programom Osvežitev lahko odstranite vse neprijetne vonje iz oblačil, ki ste jih nosili le kratek čas, ne da bi jih pri tem sploh prali! Ja, prav ste prebrali! Vaši najljubši kosi so tako kot bi mignil spet lahko prijteno sveža. Že oprano perilo lahko v programu Rahljanje s paro zgladite v stroju, kar vam prihrani do kar 50 % truda pri likanju in vam tako omogoči še več svobode.

Ali poznate tiste puhaste delce, ki ostanejo po sušenju? Mar niso nadležni? Mielejevi pralno-sušilni stroji vsebujejo prav poseben program proti tem nepridipravom. Puhasti delci, ki ostanejo po zadnjem sušenju v aparatu, se s tem programom v celoti izperejo. Kanal za kondenzat, lužna posoda in boben so po nekaj minutah povsem brez puhastih nesramnežev. Tako se izognete tudi spremembam barv perila zaradi zaostalih puhastih delcev.

Z inovativnim sistemom Miele@home lahko do popolnosti izkoristite potencial aparatov Miele in si še nekoliko bolj olajšate svoj vsakdan. Inteligentni gospodinjski aparati Miele omogočajo udobno, predvsem pa varno povezavo v omrežje. Pa še upravljanje je mačji kašelj! Z aplikacijo Miele@mobile, glasovnim upravljanjem ali vključitvijo v obstoječe rešitve pametnega doma.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja