Miele: Najboljša pečica

Nova Miele generacija 7000 je začetnica prave kuhinjske revolucije. Z uvedbo najnovejših vgradnih kuhinjskih aparatov bo ustvarjanje v kuhinji mala šala. S pomočjo najboljše pečice daleč naokrog bo vsaka jed pripravljena natančno in popolno.

Pečica generacije 7000 ni zgolj očem privlačna, pač pa ima tudi izjemno dovršeno tehnologijo, s katero si lahko olajšamo delo. Med drugim jo odlikuje TasteControl, ki poskrbi, da bo prepečenost kreacij zgolj preteklost. Po časovno krmiljenem času se namreč notranjost pečice takoj ohladi.

Presenetila nas bo tudi vgrajena kamera, ki vsako minuto posname sliko naših stvaritev v visoki ločljivosti in jo posreduje na pametni telefon. Tako nam omogoča, da smo stalno v stiku z živili v pečici.

Miele vgradne pečice lahko namestimo na poljubni višini. Odločitev je v naših rokah. Preprosto izberemo izvedbo, ki najbolj ustreza našemu življenjskemu slogu. Tudi velikosti in mere kuhinjskih aparatov so kot nalašč za vsako nišo in zahtevo. Naj omenimo še izjemno enostavno vzdrževanje in čiščenje aparatov. Vse podpultne in vgradne pečice so opremljene bodisi s prevleko PerfectClean bodisi z udobnim samočiščenjem s pirolizo.

Najboljša pečica generacije 7000 omogoča peko s paro. Tovrstna peka z močnimi dodatki pare naši pečenki podari potrebno sočnost, kruhu pa popolno skorjo. Z njo bomo kuhali kot pravi kuharski mojstri.

Kreacije bodo s pomočjo brezvrvičnega termometra pečene zanesljivo in natančno. Ta poskrbi, da je jed pripravljena na povsem edinstven način do želene središčne temperature, nato pa se avtomatsko izklopi. Saj veste, nič ni lepšega kot servirati obrok, pri katerem je vse tako, kot je treba.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja