Led svetila

Noč in dan, dan in noč, kaj imate raje? Dan ali noč? Če gledamo nasploh je danes že vseeno ali je noč ali dan, ker se kaj slabega kot so kakšne kraje, vlomi in podobno dogajajo tudi že podnevi, ampak vseeno ja še vedno sem mnenja, da se morda dogajajo slabše stvari v temi, še vedno imam sama takšen odpor, da bi ponoči hodila kje naokoli, pa četudi je moje dvorišče, vseeno se bolj varno počutim noter, zaklenjena. Noč mi je zelo lepa, ampak samo če sem lahko lepo doma, s svojo boljšo polovico in gledava televizijo, kakšen filmček, ali da berem knjigo in podobno in je to to. Dan pa mi je vseeno boljši, ker se vseeno bolje počutim, malček bolj varno.

Jutra so mi najboljša, vendar ker nisem ravno jutranji človek se res zelo težko vstanem, ampak ja, jutra so najlepša, vsaj meni. Ampak, vprašajmo pa se kako se pa zaščititi ponoči, kako si malce omogočiti neko večjo varnost. Za to nam lahko še kako pomagajo led svetila! Lahko imate svoje predmete ali karkoli pod nadzorom, tako da imate skozi vklopljeno luč, ali da si jo naredite na senzor, če zazna gibanje.

Če vam pride kakšen ropar, nekdo ki vam hoče kaj uničiti, in če se bo vklopila luč bo večja možnost, da bo prej zbežal, kot pa da bo imel skoz temo in ga nič ne bo zmotilo pri kraji. Enako je bilo z mojim avtomobilom, ko so mi na lastnem zemljišču hoteli vlomiti, in ker niso vedeli, da ima avto alarm jih je konkretno zmotil in so zbežali, če ne bi avto imel alarma bogve kaj bi se zgodilo z mojim avtom, sicer ok je dobil malce poškodbe, barvo so mi zluščili in naredili praske, ampak bolje to kot pa da bi mi celega uničili od znotraj.

Sicer luč zunaj imamo na senzor da se prižge ampak žal je domet premali in očitno so lopovi točno vedeli do kje lahko gredo da se luč ne bo prižgala. Tako da je super, da če si hočete zaščititi lastnino si kupite luč, ki ima čim večji domet na gibanje. Kajti v mojem primeru so nam takšne malenkosti kot je alarm avta in posledično bi tudi luč pomagala, vendar smo kupili preslabo, ampak vseeno malenkosti pomagajo včasih da preprečimo katastrofo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja