Kako obdariti žensko?

Imaš slučajno dilemo kaj kupiti svoji mami, teti, sestrični, prijateljici za rojstni dan? No to ni več izgovor, da ne veš, saj ti bom sedaj povedala skrivnost, katera je vedno idealna in pravilna in res težko, da bi zgrešila pri tej zadevi! Sedaj si sigurno misliš, kaj le ta ženska govori (oz pišem in vi berete, hihi), ampak govorim vam samo resnico.

Povejte mi, kako lahko človek zgreši, če kupi za darilo torbico? Ne moreš zgrešiti nikakor ne, saj torbico čisto vedno in vse ženske potrebujemo to je prvo, kot drugo pa se torbice, sploh če venomer nosimo isto torbico se dokaj hitro „znucajo“. Edina težka stvar pri izbiri torbice je edino ta, da ne moreš biti vedno čisto 100%, da bo obdarjencu všeč, to priznam, to je edina negativna stvar, vendar zgrešiti pa ne moreš, če kupiš to kot darilo. Imam prav?

Rezultat iskanja slik za women bags wllpaper

Zelo lepe imajo tukaj in hitro preveri, če ima kdo od tvojih (ali pa če nagradiš sebe) rojstni dan in nujno potrebuješ darilo. Saj ne da potem vsako leto znova in znova kupuješ torbice, to ne, vendar če pa še nisi kupila tega darila pa menim, da je sedaj idealna priložnost, da tvoje misli zaidejo malce v to smer. Pa pomislite, zraven torbice, da še priložiš denarnico in ima obdarjenka kompletek. Jaz si česa boljšega ne bi mogla želeti, pa še obožujem torbice, pa potrebuješ vedno kakšno drugo barvo, drug motiv, da lahko kombiniraš z različnimi oblačili. Imaš ti še kakšno idejo, kako obdariti slavljenke?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja