Kaj je dobro in kaj ne?

V raznih fizičnih in spletnih trgovinah danes najdemo vse kar hočemo. Od A do Ž dobiš popolnoma vse. Edini problem je le v tem, da vse kar je na trgu ni dobro. Za vsem stoji marketing, ampak v nekaterih primerih je dejansko samo marketing in sploh artikel ni to kar bi naj bil. Drugi določeni pa seveda, da morejo imeti marketing, ker kako bi pa vsi ljudje izvedeli za točno ta določen artikel, če ne bi bilo nekega oglaševanja? Razlika je samo v tem kaj eni oglašujejo in kaj drugi, eni imajo res to kar bi naj imeli, drugi pa preprosto ne, jim je samo do tega, da je pač samo dobiček čim večji.

The place Can I Discover Inexpensive E-book Advertising and ...

Zato pa je najbolje, da se pred nakupom s kom posvetujete, če ve kaj o tem kar hočete kupiti, da prebrskate po določenih forumih, če imajo drugi ljudje kakšne izkušnje že s tem ali kaj podobnega. Ali pa kakšni znani obrazi, ki preizkušajo določene artikle, da pri njih preberete njihove izkušnje, tudi oni znajo velikokrat povedati kaj dobrega in zanimivega. Nazadnje sem sama osebno kupovala hidrokolagen, imela sem nagledanega enega, ampak nisem vedela, če je dober ali ni. In ker cena ni ravno 2 Eur, da bi si ga samo kupila in sprobala sem seveda pobrskala po spletu, iskala sem razna mnenja, kaj si določeni mislijo o tem in se šele na podlagi tega odločila, če bom kupila ali ne. Res je, da to kar enim paše, lahko da meni ne bo ustrezalo oziroma obratno, ampak se je nekako lažje odločiti, ko prebereš mnenja večih strank, uporabnic kot pa da sploh nič ne bi poiskal in se pozanimal o zadevi.

BOTOX, FACELIFTING?! NE HVALA! — Free Spirit Mama

Če prebereš 10 enakih mnenj, da je izdelek vrhunski, mislim, da je potem to tudi to in da je izdelek vreden nakupa. Druga bi bilo, če bi bila mnenja na 50:50, ko bi bil nato v dilemi in spet ne bi vedel ali vzeti ali ne. Če bi pa bila mnenja čisto vsa negativna pa seveda niti poskusila ne bi kupiti. In za ta moj hidrokolagen sem prebrala sama dobra mnenja in se zaradi tega odločila, da ga tudi bom kupila. Moj nakup je bil vreden vsakega centa, res! Čeprav ta zadevica ni ravno poceni mi ni niti malo žal, da sem jo kupila. Vsa mnenja od strank so bila dejansko točno takšna kot so bila napisana, ker sedaj lahko iz svoje kože vidim, kako je na stvari in če to sploh deluje ali ne deluje. In moj odgovor je – da deluje in je res vreden vsakega pičlega centa! Za zdravje in lepoto je potrebno narediti vse!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja