GRADNJA MASIVNE ENERGIJSKO VARČNE HIŠE

GRADNJA MASIVNE ENERGIJSKO VARČNE HIŠE

Gradnja hiše ni le kratkoročni projekt. Tradicionalno slovensko razmišljanje ob gradnji hiše pravi, da se hiše gradijo za mnogo generacij za nami, a danes to mišljenje ni več tako pogosto. Naročniki se srečujejo z drugimi pomembnimi pomisleki pred gradnjo kot na primer nizka poraba energentov, bivalno ugodje, funkcionalnost, prilagodljivost lokaciji, bližina komunikacij, enostavnost vzdrževanja in podobno.

JUBHome hiše nudijo naročniku več razlogov zakaj izbrati ravno njihovo hišo.

Image result for GRADNJA MASIVNE ENERGIJSKO VARČNE HIŠE

Hiše so izdelane kakovostno, hitro in enostavno. Zaradi sistema gradnje so onemogočene napake v geometriji konstrukcije in toplotni mostovi, s prilagoditvami elementov gradnje po individualnem načrtu ustrežejo vsem zahtevnim oblikam in željam kupcev, omogočeno je hitro sestavljanje konstrukcijskih sklopov in ni odpadnega materiala. Pomemben podatek za naročnika, ki razmišlja o dolgoročni nizki porabi energije, je, da je zagotovljen neprekinjen toplotni in zrakotesen ovoj. Konstrukcijske stene zaradi primernih materialov, ki jih sestavljajo, omogočajo tudi hitro sanacijo navzete vlage po poplavah. V takšnih primerih zaradi uporabljenih gradbenih materialov ne pride do poškodb nosilne konstrukcije in toplotne. Zaradi nizkega navzema vode se izolacija JUBHome sten posuši hitro in brez trajnih posledic. Sanacija hiše je tako hitrejša, enostavnejša in predvsem cenejša. Z uporabo JUBHome konstrukcijskih sklopov so toplotni mostovi zanemarljivo majhni in se upoštevajo pri izračunu gradbene fizike PHPP le pavšalno. Za prezračevanje pa poskrbimo sami ali ga prepustimo rekuperatorju.

Želite postaviti hišo na potresnem območju, a ste skeptični, kaj izbrati? JUBHome sistem so testirali na Katedri za konstrukcije in potresno inženirstvo na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo v Ljubljani. Na podlagi raziskav izbrani parametri gradnje zagotavljajo, da je vgradnja JUBHome sistema varna tudi na potresnih območjih. Še en razlog za nakup JUBHome hiše je sodelovanje s strokovnjaki.Ker si JUBHome želi zadovoljne stranke, se lahko s svojimi vprašanji nanje obrnete kadarkoli in svetovali vam bodo. Še lažje vam bo z njimi v času načrtovanja in gradnje, saj za vas nudijo nasvete za projektiranje in izvedbo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja