Espadrile za posedanje s prijatelji ali za krajši sprehod

Espadrile že precej dolgo časa veljajo za eno od najbolj priljubljenih poletnih obuval. Sicer pa se vanje lahko obujemo že v spomladanskem času, ko je nekoliko topleje. Tovrstna poletna obutev pa je še toliko bolj popularna, ker lahko izbiramo med številnimi različicami. Na voljo so na primer espadrile s povsem ravno peto, pa tudi takšne, ki vas v hipu za vsaj nekaj centimetrov naredijo višje, s tem pa tudi privlačnejše in ne nazadnje tudi samozavestnejše.

Espadrile pa vsekakor še zdaleč ne veljajo samo za priljubljeno žensko obutev. Na voljo so tudi takšne za moške pa tudi za predstavnike nižje starosti. Ne glede na to, katerega spola ste in koliko ste stari, se boste v kakovostno zasnovanih espadrilah vedno odlično počutili. Na nogah jih boste lahko nosili skozi ves dan, ves čas pa se vam bo zdelo, kot da ste popolnoma bosi, saj ponujajo neizmerno veliko mero udobja.

Kombiniranje espadril z oblačili

Ena od večjih prednosti tovrstne poletne obutve je tudi ta, da jo lahko odlično kombinirate skorajda k prav vsakemu oblačilu. Enako, kot sandali, se dobro se obnesejo v kombinaciji z elegantnimi oblačili kot tudi takšnimi, ki so nekoliko bolj športno zasnovana.

Espadrile
Espadrile lahko kombinirate z skoraj prav vsakim oblačilom

Odličen zunanji izgled lahko dosežete na primer s kombinacijo pisanih espadril in kavbojk. V toplem vremenu se bo k takšnemu izgledu odlično podala na primer kratka polo majica, ki se lahko barvno odlično ujame z obutvijo. Ne nazadnje pa se espadrile prav dobro podajo tudi k daljšemu krilu ali daljši obleki.

Espadrile z raznovrstnimi dodatki

Nekateri med vami ste veliki pristaši minimalizma; tudi ko gre za izbiro obutve. V tem primeru vas bo po vsej verjetnosti bolj premamila preprosta in enobarvna obutev, ki jo boste v resnici precej lažje kombinirali z oblačili.

Po drugi strani pa večina med vami prisega na obutev z najrazličnejšimi dodatki, na primer biseri, trakovi. V tem primeru vas verjetno mikajo tudi nekoliko bolj udarni barvni odtenki obutve. Ne glede na to, v katero skupino sodite, na trgu so vam na voljo takšne in drugačne espadrile. Veliko odlične ponudbe s poletno pa tudi ostalo obutvijo je na voljo v spletnih prodajalnah.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja