Družbena omrežja so se konkretno razvila

Se danes sploh še znamo pogovarjati? Se znamo družiti? Ali je danes aktualna samo tehnika? Ko si na primer v gostilni na pijači ali greš na kosilo in gledaš mlade za mizo, vsi visijo na teh mobilnih telefonih. Potem greš v trgovino, vidiš posebej mlade za telefonom, še doma ko gledajo film so na telefonu. So mlade oziroma so nas ta družbena omrežja tako zelo prevzela, da brez njih ne znamo več funkcionirati? Kajti včasih smo se veliko več med seboj družili, če smo bili mi v eni sobi, naša sestra, mama, oče v drugi, smo šli do njih, sedaj pa si napišemo sms kaj hočemo imeti in je to to.

Rezultat iskanja slik za mladi na telefonu

Res je, da je vse tako napredno, da gre tehnologija naprej, vendar pozabljamo kako je biti v stiku s človekom, da si psihično, fizično in umsko prav ob njem in ne da si v bistvu ob njem, vendar nisi, ker so tvoje misli na Facebooku ali pa Instagramu, ker si videl nekega dobrega tipčka v kopalkah in razmišljaš, kje bi lahko ti takšnega videla. Enako je tudi z igricami, te razne konzole, ko enkrat padeš v igrico jo potem ure in ure igraš in priznam, da te to sprosti, vsaj mene je, ampak spet je to preveč elektronike vse naokrog nas, ni več tako sproščeno vse skupaj, ni druženja. Je dobro pa ni dobro, saj če bi bilo potrebno odločati na katero stran bi šel če bi lahko, verjetno ne veš kaj bi izbral, ker smo že toliko v nobl času, in toliko smo se že navadili vsega tega, da brez ne bi mogli prav funkcionirati.

Prav tako pa je ogromno dela preko spleta, tam se da res dobro zaslužiti, če le hočeš in imaš čas in če te to veseli in res je to super zadeva. Še enkrat – je dobro in je slabo. Vendar če smo prišli že tako daleč, da nam niti ni potrebno iti več plačati položnice prav na banko, da lahko vse to naredimo kar doma, potem veste kako zelo močno se je svet razvil, od voženj s kočijo, ker ni bilo avtov do tega, da so avti sedaj že tako pametni, da skoraj da sami vozijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja