Dobre delovne hlače so obvezne!

Moj partner ima svoje podjetje, dela elektroinštalacije, gips, tla in še in še kar se teh del tiče, sama sploh nimam pojma kaj vse dela toliko vsega obvlada. Meni je to všeč, da moški obvlada toliko del, saj lahko sam tudi zelo veliko postori doma, ne pa nekateri moški, ko nimajo pojma o domačih fizičnih opravilih, vse jim je težko oz. vse vedno druge kličejo, da jim postorijo, nič ne morejo sami, to mi res ni všeč. Ampak kaj hočemo, niso vsi za vse, vendar iskreno rečeno, neke osnovne stvari bi pa skorajda morali znati moški, ampak nekateri še tega ne naredijo. To pa povem zato, ker poznam nekoga, pač jih poznam no, vsi živijo v bloku, in iskreno še žarnice si ne zamenjajo sami, žarnice! Kaj šele da bi govorili o kakšnih drugih rečeh. Saj ne rečem, kot sem že prej rekla, niso vsi za vse, ampak oprostite moški, osnovne reči bi pa skorajda morali narediti.

Če morajo ženske znati kuhati, drugače je že vse narobe bi pa morali zamenjati žarnico. No in najbolj pri vsem tem me moti, ker te osebe katere poznam in nič ne naredijo sami, so potem najbolj pametni kako se kaj dela, kako moreš nekaj narediti, ne to se tako ne dela, to se drugače dela in tako naprej in naprej, to me najbolj moti! Ne moreš biti potem pameten kako je kaj treba, če žarnice ne znaš zamenjati! To je tisti največji catch. Ker sama tudi ne morem biti pametna glede računovodstva recimo in kakšne takšne bedne papirologije, če nimam pojma o tem, ampak ne danes je že tako v navadi, da so vedno najbolj pametni tisti, ki določenega dela tako sploh ne delajo, niti da bi karkoli pridržali, s prstom mignili neee še to ne!

No ampak ok, kaj hočemo tudi takšni morejo obstajati. In pač ker je moj v takšnem delu in potrebuje vsake toliko časa neko novo delovno opremo kot so delovna jakne, delovne hlače, obutev in podobno, sem se odločila, ker pač ima sedaj rojstni dan, da mu kupim vse to, ha? A ni dobra ideja? Drage ženske, katere imate doma moške, ki so pač na takšnih delovnih mestih, a ste se tudi ve kdaj spomnile na kaj takšnega? Naši dragi pa potrebujejo neko dobro delovno opremo, kajne?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja