Do vrhunske frizure brez obiska frizerskega salona

Se vam je že zgodilo, da ste odšli k frizerju, tam pustili nekaj svojega časa in denarja ter se domov vrnili nejevoljni, ker vam frizura ni bila všeč? S Philipsovimi strižniki za lase se vam to ne more pripetiti, saj je striženje popolnoma v vaših rokah.

Strižniki za lase serije 9000 zagotavljajo natančno in učinkovito striženje. Z motoriziranimi glavniki, digitalnim pomikanjem, pomnilniško funkcijo in visokozmogljivo strižno enoto, so to edini strižniki, ki vedno zagotavljajo pričakovane rezultate. Trenutna izbrana dolžina je prikazana na vmesniku Digital Swipe. Na zaslonu na dotik lahko izbirate med 400 nastavitvami dolžine od 1 do 42 mm s koraki po 0,1 mm. Ti brivniki za lase si vedno zapomnijo zadnjo nastavitev dolžine za striženje in lahko shranijo še tri dolžine za vsak glavnik, ki ga z lahkoto namestite. Brivnike za lase serije 9000 lahko uporabljate brezžično do 120 minut. Vgrajena samoostrilna rezila so izjemno trpežna.

Strižniki serije 7000 poskrbijo za natančno striženje z enim samim klikom. Z gumbi lahko enostavno izbirate in uporabljate več kot 60 nastavitev dolžine za striženje las od 0,5 do 42 mm. Med dolžinami se lahko pomikate hitro ali počasi v korakih po 0,2 mm. Inteligentni motorizirani glavniki se ob vklopu pomaknejo na zadnjo uporabljeno dolžino striženja. Zmogljiva litij-ionska baterija omogoča do 120 minut brezžične uporabe po enournem polnjenju.

Strižniki serije 5000 so trpežni in učinkoviti brivniki za lase z inovativno strižno enoto, trpežnimi rezili iz titana ter nastavljivima glavnikoma za lase in brado. Dolžino striženja lahko nastavite z obračanjem kolesca, pri čemer lahko izbirate med 23 nastavitvami dolžine od 1 do 23 mm v korakih po 1 mm. Za prirezovanje na dolžino 0,5 mm pa uporabite strižnik brez glavnika. Samoostrilna rezila iz titana zagotavljajo dolgotrajno učinkovitost in vedno natančno striženje. Strižniki serije 5000 delujejo brezžično do 90 minut.

Strizite se kadar koli in kjerkoli koli, le ne pozabite strižnika prej napolniti za nemoteno brezžično uporabo. In naj vas ne skrbi, da bi vam pri striženju nagajal kakšen las – zaradi Philipsove napredne tehnologije DualCut, ki vključuje dvojno izostreno rezilo zasnovano za manjše trenje, lahko s Philipsovimi brivniki prirezujete lase vseh vrst.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja