Če si z nečim zadovoljen to povej naprej!

Priporočam osebnega trenerja Matevža Krajnca iz Ljubljane, če imaš namen začeti malce telovaditi. Lahko si iz Ljubljane, lahko okolice, lahko pa si tudi iz Štajerske pa se lahko prav tako voziš dol, če imaš čas in voljo, odvisno od posameznikovih želja. V glavnem, kar je pomembno je to, da je res vrhunski trener, z njim smo bili vsi zadovoljni, ki smo hodili k njemu.

Njegova stranka sem bila definitivno prvo jaz, sama sem ga našla čisto slučajno. Nato pa je šlo od ust do ust. Sem bila na primer s prijateljicami na kavi in sem rekla kako je v redu in se je potem še ta prijateljica odločila, da je čas za osebnega trenerja, potem sem jaz še komu rekla, pa ona komu in to je šlo v krogu do vseh in vsakega.

Če si z nečim zadovoljen to tudi poveš naokoli in prav je tako. Vsak pač ne more biti zadovoljen recimo s tem s čim sem jaz in obratno, to je popolnoma logično, ker vsak ima svoje želje, svoje vizije, svoje kar mu je všeč, drugi pa imajo popolnoma drugače. To je enako kot nekomu je lahko všeč ena pašteta tako zelo, da bi jo lahko vsak dan jedel, drugemu pa pač dotično ta pašteta ne more biti nikakor dobra, mu ne gre po grlu. Vsakemu svoje pravim jaz! Glavno je le to, da smo sami pri sebi srečni, zadovoljni in to je tisto tapravo, ki zares šteje!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja