Čas za novo otroško sobico?

Kdaj je čas, da otročku kupimo njihovo pravo prvo spalnico? Glede tega vprašanja je vsak človek drugačnega mnenja. Nekateri imajo otroke že od malega v svojih sobah, drugi jih imajo celo večnost v svoji sobi, po možnosti v postelji, niti niso v njihovi posteljici, in še bi lahko naštevali kako in kaj ljudje navajajo otroke spat. Ampak ne smemo se ubadati s tem kako ima kdo urejeno, naj ima vsak kakor mu paše, dokler ne jamra in tako dalje do takrat je meni osebno vseeno kako in kaj, kajti če mi začne jamrat da ne zmore več tega, hja kaj ti naj rečem, sam/-a si si tako naučil/-a otroka. Imaš tako kakor si postelješ, vsaj takšen je rek in še kako zelo je pravilen! Otroške sobe so pa vseeno neka prelomnica, se vam ne zdi?

Nič kaj posebnega ni ko pomisliš, ko otroku narediš svojo spalnico, neko posebno sobico, narediš jim njihov osebni prostor v katerega se bodo vedno znova zatekali, nič takšnega ni, ampak po drugi strani pa je vseeno nekaj posebnega. Prav spomnim se, ko sem sama dobila svojo novo otroško sobo, meni je bilo to res wooow. Imela sem že lep čas svojo sobo, ampak ko so mi doma rekli, da je čas da se mi zamenja pohištvo v celoti, nova postelja, in pač vse, jooj, to je bilo tako čarobno, tako mi je bilo super hoditi po trgovinah in gledati le katero bi si izbrala, bilo je fantastično pa samo sobica je.

Danes, če pa za svoje otročke kupuješ pohištvo pa imaš še veliko večjo izbiro kot je to bilo včasih in saj ne veš kaj bi na koncu kupil, ker je vse tako zelo srčkano. Ni res? Če pa kaj, pa obožujem nakupovanja! Ko bi mi le kdo polnil denarnico toliko kot lahko jaz porabim, hehe.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja