Bodi pameten in odnehaj na pravi točki

Človeška logika je nekaj povsem nerazumljivega bi jaz temu rekla. Sto ljudi, sto različnih mnenj in vsega. To je po eni strani super, saj nam ne bodo vsem enake dobrine, ljudje in tako naprej všeč. Po drugi strani, ko pa poslušaš določene ljudi pa ne veš ali si ti bumbar ali res oni.

V službi smo namreč imeli govora o tem ali so rabljeni prenosniki v redu ali ne, kajti morali bi kupiti 5 novih prenosnikov in seveda so določeni tako zelo pametni, da te glava peče. In to zato, ker hočejo nove prenosnike, ki stanejo ne vem koliko, a bi lahko brez problema kupili neke rabljene in bi prav tako delalo kot je treba, saj sama imam doma rabljenega in mi dela brez kakršnegakoli problema, ampak neee, nekateri so tako pametni in bodo ne vem koliko tisočakov dali za popoln nesmisel, ko bi lahko dali vsaj pol manj. Jaz temu rečem materializem! Kako temu vi rečete? Isto? Ali sem slučajno jaz tako smešna, da ne razumem tega, da vse popolnoma narobe dojemam ali kaj bi to lahko bilo, hmmm. Ali ni pomembno le to, da prenosnik dela? Da odpira vse programe s katerimi delaš hitro? Da ti ne šteka? Ni to tisto glavno?

Rezultat iskanja slik za sestanek in kreganje

Očitno ne pri nekaterih. Vendar, če šef hoče za to porabiti toliko denarja pač ga naj, če imajo takšno pametno glavo, kajne? 🙂 Saj ni moj denar, s svojimi nasveti sem hotela samo pomagati, ampak nobenega ne zanimajo. Glavno, da sama pri sebi vem kako je z rabljenimi stvarmi in da delajo brezhibno, kot da so novi!

Tako, da če ste slučajno na kakšnem delovnem mestu, ali morda doma, kjerkoli pač, pa da vam nekdo pametuje, samo obrnite se in pojdite nekam kjer so bolj normalni ljudje, saj se nima smisla ubadati s takšnimi. Glavno, da veste sami pri sebi, da ste TOP in da znate bolje razmišljati kot kdorkoli drug iz te „pametne“ skupine! 🙂 🙂 🙂 🙂

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja