Bi naredil sam, ali bi rekel komu drugemu?

Ni vsaka stvar “einfoht” bi rekli na štajerskem. Si mislite eh, saj okne zmontirat na primer, to je na izi. Ja, če nekdo tega ne zna najbolje ni ravno najbolj na izi, kajne. Mora pa biti tudi pravilna montaža, da potem ne piha v stanovanje/hišo, da se okna ne rosijo, ali pa da ne teče iz njih kot iz škafa in podobne težave, ki lahko nastanejo, če nekaj ni dobro zmontirano.

Image result for man fixing window

Enako je ko priklopljate električni štedilni, če ni dobro priklopljeno se lahko kaj grdega zgodi, zato pa je fajn, da če veste, da nečesa ne veste tako zelo dobro, raje recite nekomu drugemu, ki pa določeno stvar res zelo dobro obvlada in ni le amater v tem. Velikokrat je namreč tako, da hočemo izpasti res “vsevedi” in kako vse znamo, ne potrebujemo nobene pomoči in podobno. Ampak velikokrat bi bilo bolj pametno, da bi ljudje spustili svoj ego in bi raje dali nekaj delati komu drugemu kot pa da bi sami nekaj pocali, na koncu pa bi spocali veste kaj? Nič!

Related image

Sploh če par, zakonca delata nekaj v stanovanju in na primer da reče mož, bom jaz to pa to naredil, in ker ne zna ravno najbolje potem naredi bolj slabo in potem, ker ne drži dobro se nato prepirata in zakaj bi nastali prepiri za brezveze, če ni potrebno? Najbolj važno je, da je tista zadeva katero je potrebno narediti dobro narejena in da bo delovala kot je treba brez kakršnih koli reklamacij, ni tako? Seveda da je! Zakaj bi nato popravljali določene reči ne vem kolikokrat, če pa lahko že v prvem poskusu naredimo vse perfektno!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja