BAGS&MORE: LESENE IGRAČE

Lesene igrače so bile pred nekaj desetletji pravi hit. A les je kaj kmalu nadomestila plastika, njo pa elektronika. Zakaj ne bi otrokom pokazali, kako zabavno se je igrati brez računalnikov in tablic? Oglejte si pestro ponudbo lesenih igrač v vseh galanterijah Bags&More.

Lesene igrače so okolju prijaznejše kot tiste iz plastike. So nekakšna organska snov, ki se lahko biološko razgradi, obenem pa jih lahko tudi recikliramo. Naj omenimo tudi to, da se bodo z njimi otroci lahko igrali tudi dlje časa, saj so mnogo bolj kvalitetne kot plastične.

Bags&More vam ponuja igrače iz lesa za otroke vseh starosti. Najmlajši se bodo lahko zabavali z lesenim zajčkom na poteg, medtem ko se bodo lahko nekoliko starejši skupaj s prijatelji kratkočasili z družabno igro Jenga. Ob večerih pa lahko skupaj s svojimi navihančki sestavljate lesene sestavljanke ali posežete po drugih zabavnih igrah. Takšne in drugačne lesene igrače dokazano pomagajo otrokom pri hitrejšem računanju, boljši pismenosti, motoričnih sposobnostih, nenazadnje tudi pri kvalitetnejšemu reševanju problemov.

Mogoče se sprašujete, zakaj so lesene igrače boljše od plastičnih, saj med njimi ni praktično nobene razlike, kajne? No, les in prostori opremljeni lesom nas obdajo s kreativo, zbranostjo in mirom. Posledično se lažje zberemo, kar pa vodi tudi k večji produktivnosti. Podobno je pri otrocih, le da ti še nimajo svojih »delovnih prostorov« oz. pisarn. Efekt zbranosti bodo torej dobili prav s pomočjo lesenih igrač. Sliši se logično, ne?

Ne gre zanikati, da otroci z igračami počnejo praktično vse in še več. Plastične igrače so lahko zelo krhke, karkoli digitalnega ali avdiovizualnega pa se lahko kaj hitro pokvari, medtem ko je les dolgotrajen. Tovrstne igrače bodo preživele vsako nesrečo, z njimi pa se bodo lahko igralo tudi več generacij.

Če se vam tovrstne igrače zdijo mikavne, vam toplo priporočamo, da si ogledate pestro ponudbo igrač iz lesa v trgovinah Bags&More. Obiščete lahko tudi spletno stran bagsandmore.si in tako nakupujete kar v udobju svojega doma. Bags&More stranke nemalokrat preseneti tudi z dodatnimi popusti, ki največkrat veljajo le ob nakupu prek spleta. Zato le pohitite in svojemu malčku zagotovite leseno igračo s katero se bo lahko igral še vrsto let.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja