Avto je potrebno negovati!

Kje preživimo kar veliko časa, razen v svoji službi, v našem domku, kje? V avtomobilu! Če imamo izpit in se vozimo smo tam kar veliko časa. Zato pa če le lahko si kupimo takšen avto, ki nam je všeč od zunaj, od znotraj in da nam je nasploh všeč, ter da nam ni problem vlagati vanj.

Ok ne tako vlagati vanj, da je vsak mesec na kakšen popravilu to ne, ampak mislim tako neke vsakdanje stvari, kot so tudi pranje avtomobila, čiščenje notranjosti, da kupimo zanj kakšno novost, da je noter bolj zanimiv, ali pa felne, da nimamo samo tistih navadnih kap in podobne reči, to je potem tisto dodatno vlaganje v avto, ki sicer ni potrebno, ampak če nam je avto všeč damo ta denar, čeprav se seveda ne bi rabili voziti z dobrimi felnami, prav tako bi šlo brez nekih top feln, ampak vseeno, avto je lepši, kajne?

Tudi na primer ekrani za sedeže v avtu tudi niso ravno ne vem kako pomembni, ampak če to hočemo, avto nam je top, seveda da si bomo kupili, pa čeprav tudi ne bi bilo potrebno. To so tiste malenkosti, ki jih vlagamo v avto, čeprav nam ni treba! Ko se zjutraj vsedemo v naš avtomobil nam mora biti tako kot da smo doma na sedežni, udobno, lagodno, sproščeno. Da si lahko privoščimo nek res dober avto, naše sanjske želje je pač potrebno trdo delati in včasih malce »stisniti« skupaj zobe in trdo garati da pridemo do tega kar si želimo. Vsega ne moreš dobiti takoj, ko se ti nekaj zazdi, ampak pridemo pa vsekakor lahko do tega korak po koraku. Se strinjate?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja