Atraktivne majice za rojstnodnevno zabavo

Praznovanje rojstnega dne je še toliko bolj zabavno, če ga praznujemo v krogu svojih najbližjih. Če želimo na takšen dan imeti kar se da prijetne in lepe spomine, je to v veliki meri odvisno tudi od nas. Že nekaj dni pred praznovanjem moramo namreč temeljito razmisliti o tem, kje bomo praznovali, ali bomo ambient tudi primerno okrasili, s čim bomo postregli naše goste ter podobno.

Odlična ideja je tudi ta, da svoje goste opremimo s prav posebej zasnovanimi majicami, ki bodo obiskovalcem že na daleč dale vedeti, da so prišli na pravo zabavo. A potrebno je zasnovati takšne majice za rojstni dan, ki bodo pristajale prav vsem. Pred nami je zabavna naloga: izbrati dovolj majic za svojo rojstnodnevno zabavo. A to še zdaleč ni vse.

Izbira rojstnodnevnih majic glede na spol

Majice za rojstni dan morajo biti v prvi vrsti prave velikosti. Za svoje najbližje najverjetneje veste, katero številko majice nosijo. V nasprotnem primeru posameznike lahko kar povprašate o tem sila pomembnem podatku.

Majice za rojstni dan z napisom
Majica za rojstni dan z napisom “Kings are born in May”

Na zabavi za rojstni dan bodo verjetno prisotni tako moški kot ženske, ne nazadnje tudi otroci. Ste morda razmislili o tem, da bi naročili majice za rojstni dan v vsaj treh različnih barvnih odtenkih? Za moške na primer modre majice, za ženske pinki, za male junake pa na primer prikupne majice v rumeni barvi.

Zabavni napis ali motiv na majici

Za ustrezno velikost in barvo majic ste torej že poskrbeli. Sedaj je na vrsti izbira kakšnega posebej zabavnega napisa ali pa motiva. To lahko zasnujete kar sami. Če pa nimate prav nobene ideje, kaj bi lahko pisalo na smešni majici za praznovanje, je veliko odličnih nasvetov na spletu.

Video: Kako oblikovati rojstnodnevno majico v Photoshopu

Rojstnodnevne majice lahko vsebujejo tudi oboje hkrati; torej zabavni napis in motiv. Razmislite tudi o tem, da bi zase dali izdelati posebno majico. Ena od možnosti je tudi ta, da majico oplemenitite s številom svojih let.

Izdelava in naročanje majic za rojstnodnevno zabavo

Sedaj je treba najti še dobrega ponudnika, ki vam bo v kratkem času izdelal majice za rojstni dan po meri. Najdete ga lahko kar na spletu, saj so cene takšne storitve na tem mestu cenovno zagotovo najbolj dostopne.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja