Ali so dobre?

Kaj je dobro in kaj ni dobro to je res veliko vprašanje?! Ljudje smo si različni, nekaterim je lahko ena hrana perfektnega okusa, drugim je ta hrana grozna. Eni imajo radi grenko pijačo, drugi sladko, tako je v popolnoma vseh rečeh. Tudi recimo konopljina smola, ki jo ljudje uporabljajo v zdravstvene namene, nekateri jo komaj zaužijejo, spet drugim pa ni nič kaj posebnega in jo zaužijejo brez kakršnegakoli problema.

Image result for kapljice konopljine smole

Določeni jo potrebujejo glede zdravstva in ker jim po okusu nikakor ne sede, da jim gre kar na bruhanje jo nehajo jemati, spet drugi, katerim pa prav tako ne paše pa se pač prisilijo in jim nekako gre po grlu. Kajti ja, je malce bolj posebnega okusa, ni ravno nek okus tale smola, da bi jo brez problema lahko jemal, ampak ko že nekaj časa jemlješ in se siliš v to, ti ta okus čez čas nekako že sede in ti več ni takšen problem.

Največji srečneži so tako tisti, kateri nimajo teh težav in jim nima čudnega okusa in ki jo brez problema jemljejo. Sama sem bila oz sem med tistimi katerim okus le te zadevice ne paše najbolj, ampak sem si rekla, šment, kaj hočem zdaj, zdravje je na prvem mestu in sem se prisilila. Kakšen mesec, če ne mogoče malce več je trajalo, da sem ta okus skoraj v popolnosti sprejela in mi zdaj ni več takšna muka to jemati. Za zdravje je pač potrebno potrpeti, glavno je da pomaga! In če bi me sedaj kdo vprašal, če je ta smola dobra bi takoj rekla NE, ampak POMAGA pa ZELO! In to je glavno! Nikoli še nič dobrega ni pomagalo, vedno so pomagale tiste reči, katere niso bile med najbolj okusnimi.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja