Zdravstvo – so pravilno oblečeni?

Ko sem bila majhna sem vedno želela biti zdravnica, potem čez čas me je iz zdravnice potegnilo malo v vode medicinske sestre, sedaj pa sem čisto v kontra vodah in niti ne bi želela biti zdravnica kot včasih, ko sem še bila otrok, sedaj delam v modnem svetu, sem dizajnerka oblačil, kot vidite, res nekaj čisto drugačnega.

Vendar, ko si majhen ti gre veliko poklicev po glavi, ampak mislim, da skoraj vsi smo želeli biti ali zdravniki, pevci, igralci, to troje se mi zdi, da ima največji pomen pri otrocih, nekaj od tega trojega. Niti ne vem, kako to da mi je prišlo na glavo, da bi bila zdravica, kajti sedaj niti krvi videt ne morem kaj šele, da bi bila ena resna zdravnica. Mogoče so me delovna oblačila zdravstvo tako omamila, ker mi je bila všeč bela halja, reševanje življenj, kaj pa vem, ampak hvala bogu, da nisem še nato v srednji šoli razmišljala v tej smeri ker to pa res ni zame.

Rezultat iskanja slik za zdravstveni delavci

Je pa res priznam, sedaj ko greš k zdravniku in da slučajno še dela kakšen privlačen zdravnik, v lepi beli halji si malo zaželiš, da bi mogoče bila njegova sodelavka, katera ženska pa si tega ne bi želela? Če je moški privlačen logično da ja. Nastane pa problem, če je kje ta privlačen moški nato zdravnik, ki tebe pregleduje zaradi česar pač obiščeš zdravnika, ker nastane težava ker se ne moreš skoncentrirati na bolečine ali pa kakšne druge probleme zaradi katerih si prišel k zdravniku, ampak se preveč naslanjaš na misel, da je privlačen. Hja, malce heca more biti, kajne, drugače bi bilo življenje preveč težko. Ampak, v vsakem hecu je nekaj resnice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja