ZARADI TE KREME SE BOSTE POSLOVILI OD PUDRA IN KOREKTORJA

Si predstavljate, da bi lahko namesto kreme proti gubicam, vlažilne kreme, korektorja, podlage za make up oziroma pudra in nočne kreme uporabljali samo en izdelek? No, sedaj je to mogoče. Z izbiro prave kreme ste lahko videti tudi do 10 let mlajši, uporabo pudra in korektorja pa bo zamenjala krema proti gubicam, ki vsebuje kar 5 izdelkov v 1.

 

ODKRIJTE 5 IZDELKOV V 1

Pozabite na ogromno količino pudra in nadležno zakrivanje vseh nepravilnosti na obrazu s korektorjem, ki vaše stanje kože samo še izdatno poslabša. Privoščite si najboljše sestavine, ki so del kreme proti gubicam 4D Hyaluron in že po 2 tednih uporabe bo vaša koža brez nepravilnosti, pomlajena in sijoča. Puder in korektor pa bosta postala samo še preteklost. Krema se zaradi svoje lahke teksture hitro vpije in ne pušča mastnih sledi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lux-Factor Cosmetics (@luxfactor)

 

KAKO DELUJE?

Hialuron zapolni globoke gube ter zgladi tanke linije na obrazu. Z vključitvijo četrte dimenzije (4D) hialuronska kislina trajno zgladi kožo in ustvarja mladostnejši videz z vsakim nanosom. Krema ni testirana na živalih in je dermatološko potrjena. Primerna je za vse tipe kože, odlična je tudi kot podlaga za dolgo obstojen make-up. Kožo vlaži in ščiti, zagotavlja sijoč videz in izboljšuje strukturo kože.

 

PRIPOROČILO STROKOVNJAKOV

Lux-Factor 4D Hyaluron krema proti gubicam je navdušila tudi strokovnjake. Je klinično preizkušena in dermatološko potrjena. Vsebuje 100 % naravne sestavine, ki koži niso škodljive in ne povzročajo alergijskih reakcij. Primerna je tudi za občutljive tipe kože.

NINA ŠURBEK FOŠNARIČ, magistra farmacije:

“Kot strokovnjakinja mag. farmacije strankam po 30. letu za zmanjšanje gub in sijoč videz kože svetujem Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti. Zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, koža pa lepo zglajena. Lux-Factorjeva krema 4D Hyaluron je klinično testirana in ima ustrezne certifikate ter ne povzroča neželenih stranskih učinkov.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja